CS ботове

Ако имате затруднения с използването на ботовете, пишете тук и някой ще ви помогне!

Модератор: HLCLub Team

CS ботове

Мнениеот Mirko » 27 Сеп 2008, 15:11

ПЛС,кажете ми от къде да си изтегля ботове за CS.Също така и в коя папка да ги сложа,за да мога да играя с тях?Няма значение какъв вид са ботовете,само да не са спекове.Благодаря предварително!
Аватар
Mirko
HLClub фенчe

Re: CS ботове

Мнениеот semprom » 27 Сеп 2008, 17:14

Mirko написа:ПЛС,кажете ми от къде да си изтегля ботове за CS.Също така и в коя папка да ги сложа,за да мога да играя с тях?Няма значение какъв вид са ботовете,само да не са спекове.Благодаря предварително!

Свали PODbot

Това са PODBot за 1.6, които пишат сами на български! Трябва да имате AMXX или AMX (тесван е само под AMXX) и Metamod! Инсталацията е лесна - сваляте архива, разархивирате, папката PODBot я слагате в /cstrike/addons/. Отваряте /cstrike/addons/metamod/plugins.ini с Notepad и на нов ред пишете това:
win32 addons/PODBot/DLLS/podbot_mm.dll
и вече имате инсталиран PODBot! Сега остава да пуснете сървъра на някоя карта (de_dust, de_aztec) за която има waypoints иначе няма да ви пуска ботове. За да имате ботове и на други по-нови карти трябва да им изтеглите waypoints от нета.

Източник Cs-BG .
Изображение
(sparta)
Аватар
semprom
HLCLub Staff

Мнениеот Mirko » 27 Сеп 2008, 21:45

А може ли обикновенни ботове!И да не трябва да имам модове за тях.
Аватар
Mirko
HLClub фенчe

Мнениеот semprom » 27 Сеп 2008, 22:34

Mirko написа:А може ли обикновенни ботове!И да не трябва да имам модове за тях.

Zbot_1.6

Копирайте папка cstrike във директорията, където сте инсталирали CS 1.6. Ще бъдете запитани дали да се замести папката, давате Yes to All/Да на Всички (ако сте с български Windows). По време на игра отворете конзолата сато натискате ~ (вляво от 1 на клавиатурата) и пишете "bot_add t" (без кавичките) за да добавите бот теро и "bot_add ct" за да добавите бот към контрите.

Източник пак CS-BG :)
Изображение
(sparta)
Аватар
semprom
HLCLub Staff

Мнениеот Mirko » 29 Сеп 2008, 20:35

Вече съм ти благодарил.Бях ти благодарил предварително,но отново ти благодаря.
Аватар
Mirko
HLClub фенчe

Re: CS ботове

Мнениеот mu6o » 07 Мар 2010, 00:44

А може ли ботове за steam, че тея двата съм ги пробвал преди време и ми крашват играта :).
Аватар
mu6o
Партньор

Назад към Ботове