По-случайност се прибирам днеска и гледам salival ми писал за някакъв нов пост в блога му.. отивам там да чета.. после чета коментарите и гледам и dan7e имал блог.. решавам да го отворя и като видях
това се влюбих направо, но след като изгледах трейлъра ми се доплака чак.. от неграмотници.. направо искам да хвана калашника и да ги изтребя..
Аз лично съм фен на играта Half-Life, абсолютно всичките поредици и знам на всяка една историите.. надявам се и вие да сте фенове, защото няма да схванете леко...
Ейдрън Шепърд.. сещате ли се кой е? Да кажем, че той е soldier от играта Half-Life: Opposing Force.. да същият пич с ножа, френският ключ и deagle.. сега.. за какво ви го казвам ли.. ами просто ви го представям, защото след като гледате трейлъра и сте фен колкото мен ще останете изумени какви режисьори и сценаристи има..
Плакнете окото.. опс..
Така.. представен е с engine и всичко включено в Half-Life 2.. така де.. има си striders, пискащите гранати и разбира се Combines.. да combines са бившите soldiers.. та защо Ейдрън.. нашият обичан Ейдрън се бие със своите хора?
Ето ви повече информация за него
Adrian Shephard...
ПС: Моля се за фенове :x
Направо копирах мое мнение от друг форум.